Fotograaf in Gelderland 


Het gezicht achter de camera... TADAAA

Geboren en getogen in Apeldoorn en nog steeds mijn thuis op mijn 31ste levensjaar. Vriendinnen omschrijven mij als vrolijk, spontaan en altijd in voor een nieuw avontuur. Naast mijn grote passie voor de fotografie, vind ik het fantastisch om te reizen, in de keuken te staan & lange strandwandelingen te maken. Kortom, ik zit zelden stil! Alhoewel ik het op een koude regenachtige dag ook zalig vind om op de bank te ploffen met een warme beker chocomelk. 

 

Gezelligheid en je eigen zonnestralen creëren is zeker wat mij kenmerkt. Ook in mijn werk als personal assistent denk ik het liefst positief en is het motto om te denken in oplossingen. Maar vooral wil ik meegeven: WEES LEKKER JEZELF! Maak het een doel om van jezelf te houden, precies zoals je bent. Daar baseer ik mijn fotografie stijl ook graag op! 😊 Mijn foto's worden authentiek, kleurrijk & met een oog voor detail aangeleverd. Ik zorg ervoor dat het jullie een warm en herkenbaar gevoel geeft. Foto's vol emoties, details en plezier. 

Het brengt de herinnering tot leven! 

Vind je het leuk om hieronder mee te kijken naar een aantal foto's van mijn allereerste bruiloft??! 📸
Ohhh wat is het heerlijk om hieraan terug te denken en wat voelt het lang geleden! Van enthousiast meedenken naar super gefocust tot springen op bed om vanuit een ander perspectief het verhaal vast te kunnen leggen. Het afgelopen jaar is voor mij een onwijs toffe & leerzame rollercoaster geweest en er staat alweer zoveel nieuws op de planning om te leren 😍Wat vliegt de tijd en hoe intens blij ben ik dan dat foto's altijd bij je blijven. Zo kan ik altijd tijdreizen... de camera is mijn tijdmachine! 

Fotograaf Apeldoorn

Contact

Leuk dat je contact op wilt nemen!

Ik kom graag langs om ons te oriënteren op een mogelijke samenwerking. 

 

Wil je alvast een beschikbare

datum checken of een vrijblijvend gesprek aanvragen?

 

Je kunt mij snel contacteren
via de WhatsApp button of
je kunt een e-mail sturen naar meryemsphotography@gmail.com

 

Ook kun je mij telefonisch

bereiken op: +31633136656

Tot snel!