1 | Kennismaken

Nummer 1 is de klik! De relatie met elkaar, daar begint het. Jullie zijn van harte welkom in mijn knusse appartementje in Apeldoorn. Kennismaken is een must! Het zorgt ervoor dat jullie je op je gemak gaan voelen en er een band gecreëerd wordt nog voordat de camera tevoorschijn komt. 

 

Laat jullie liefdesverhaal en de wensen maar horen, ik ben onwijs benieuwd. Ook deel ik tijdens de kennismaking nog meer over mijn werkwijze en ervaringen, dus sta niet versteld van extra input en ideeën, want ik ben een creatieve enthousiasteling.

2 | Pre-Weddingshoot

Een ideale gelegenheid om er alvast een klein beetje aan te wennen dat jullie volop in de spotlights komen te staan en dat wij gaan samenwerken is door vooraf een verlovingsshoot te doen. Ontspannen voor de camera bewegen? Het kan echt en ik laat je zien hoe! De shoot vooraf creëert een ontspannen band met mij als fotograaf en ook hebben jullie gelijk een professionele foto voor op de trouwkaart of in het gastenboek. 

 

Door de vele voordelen die het met zich meebrengt bied ik in mijn trouwpakketten een gratis Pre-Wedding shoot aan.

Een gaaf extraatje toch? Ik zeg doen!!

3 | Puntjes op de i

Een contactmomentje vlak vóór jullie bruiloft

 

Ongeveer een week voordat de trouwdag aanbreekt spreken we elkaar nogmaals, dit kan zowel live als digitaal. Het draaiboek is afgerond en het programma volledig bekend. Voelen jullie de kriebels al? Het komt nu dichtbij en voor beide is het prettig als alle voorbereidingen gedaan zijn. De laatste details worden bij dit gesprek nog even langsgelopen. 

 

4 | jullie GROTE dag

Niets is mooier dan ECHTE foto's, precies zoals jullie zijn. Geen stijve poses en niet continue in de lens kijken, maar juist genieten van het moment met elkaar. Op jullie trouwdag beweeg ik me om jullie heen. Ik ben aanwezig, maar niet op de voorgrond. Door een praatje te maken en mijn vrolijke houding, zorg ik ervoor dat de gasten zich op hun gemak voelen in de buurt van de camera. Ik leg de dag vast, zoals die is! 

5 | Het resultaat 

Op de dag zelf komt er zoveel op jullie af en worden jullie zo geleefd, dat de dag voorbij vliegt en voor je het weet, is het een prachtige gebeurtenis waar op teruggekeken wordt. Hoe mooi is het dan dat jullie op de huwelijksreis al een sneak peek van mij ontvangen?! 

Vervolgens hebben jullie uiterlijk binnen 6 weken alle foto’s in de mail en voeg ik hier een prachtig fotoalbum aan toe, die ontvangen jullie van de postduif. Zo kunnen jullie met familie & vrienden eindeloos nagenieten. Samen terug in de bubbel van toen!